Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wyglada sprawa broni po respawnie.

Denisior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zostałem niemiło zaje*any przez durnia, który zaprosił mnie do grupy, a później zestrzelił jak psa. Nakłada się więc pytanie jak znaleźć bron... Jak chodzę sobie po okolicach "goły" szukając broni to w większości miasteczek są zombie, wiec jak mam znaleźć bron nie narażając się na atak na mnie bez broni... Plusiki za pomoc (miejsca z broniami białymi bez zombie)

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Możesz iść do Rocky Ford (Tam znajdziesz Jedzenie ewentualnie Kruger lub Mossberg), Następnie możesz iść do Hill Ranch (Kruger .22, Kruger Rifle,Kruger Mini,Mossberg,1911,Jericho 9mm,Blaser R93,M4) Jest tam mało Zombie więc spokojnie z latarką je wybijesz lub zakradniesz się tam :P. Oraz oczywiście Springe Bridge w którym jest zero zombie. Znajdziesz tam jedzenie i broń białą.

To był taki przykład.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Springe Ridge, tam łatwo coś znaleść i zero zombie, w Hill Ranch moim zdaniem dużo całkiem zombie. Musisz po prostu po miastach na kucaku i kładzeniu się.

Lub jeśli masz kolege to jeden odciąga zombie a drugi lutuje.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Dobra :D Dzięki wam wszystkim za pomoc. Bardzo się przydało :) Mam jednak jeszcze jedno pytanie. Czy są jakieś konkretne lokacje, w których znajdę bandaże, antybiotyki itp.?

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

To wszystko zależy, ale np. W aptekach jest dużo leków itp.

A tak to z miast to jakoś nic mi nie przychodzi do głowy.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

W Rocky Ford jest karetka, tam można znaleźć medykamenty, jeszcze jak wyjdziesz głownym wejściem z Hill Ranch to idąc na koniec w prawo ulicą jest blokada drogowa i tam rówież stoi karetka.

Opublikowano

Możesz tez iść obok dolnego safezonu jest plac budowy możesz tam znaleźć pistolety na gwoździe klucze jako broń biała i jedzenie

Opublikowano

Nie chcę niepotrzebnie tworzyć kolejnego tematu więc zapytam tu. Gdzie najczęściej można znaleźć odtrutkę ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...